Nyheter

 Nyheter fra Get/Telia

Får å få dekoderen tilbake til normal responstid (3-4 sek) har følgende fungert hos oss ;

Dra ut nettledningen til dekoderen og routeren, vent minst 1 minutt, og plugg så disse inn igjen. Dekoder og router gjør da en fullstendig boot (på samme måte som PC ved start opp) og etter 4-5 min med android-runninger er responstiden tilbake til normal.


Telia tester AR: – En helt unik og personlig kundeservice 

Ved hjelp av AR-briller kan Telias servicefolk se WiFi-signalene i kundens hjem. Å hjelpe kunder med internett hjemme blir derfor betydelig enklere og mer effektivt. – Ved å visualisere WiFi-dekningen kan vi på en helt ny måte hjelpe kundene til å finne den optimale plasseringen av utstyret – og dermed gi dem beste mulige nettopplevelse, sier Georg Svendsen, leder for infrastruktur i Telia Norge. Fargerike WiFi-signaler Ved hjelp av utvidet virkelighet, eller «augmented reality» (AR), kan Telias utsendte servicefolk «se» WiFi-signalene i kundens hjem. Med helt spesielle AR-briller, vises signalene som fargerike stolper i luften, slik at man enkelt kan visualisere hvor i rommet dekningen er best. – Dette åpner for helt unik og personlig kundeservice, sier Svendsen. De aller fleste har erfart det: internett fungerer bedre i noen deler av hjemmet enn andre. Med dette verktøyet blir det nå enklere å finne ut hvor skoen trykker – og løse utfordringene med dårlig innendørsdekning. AR-prosjektet er en pilot, som først og fremst testes ut i Oslo-området. – Vi skal hele tiden utfordre og ligge i front for å levere løsninger som forenkler livet til våre kunder, og å skape de best mulige nett- og kundeopplevelsene. Dette er et stort steg i den retningen. I Telia elsker vi å løse problemer for kundene våre ved å bruke ny teknologi, sier Svendsen. Starten på nye løsninger Med disse AR-brillene kan Telia se hvordan signalene endrer seg når man flytter rundt på rutere og Mesh-løsninger. – Hvis vi fysisk kan se, ved hjelp av grønne stolper, at dekningen er mye bedre i det ene hjørnet av stua, sammenlignet med det andre, kan vi tilpasse hvor vi plasserer utstyret eller hvor man oppholder seg når man bruker nettet sitt, sier Svendsen. – Dette er bare begynnelsen på hvor utvidet virkelighet kan ta oss, og vi gleder oss til å utforske mulighetene

TELIA SAMLET

Samler du mobil, TV og internett hos oss får du fordeler

 • Ekstra data
 • Flere TV-poeng
 • Surfegaranti
 • EKSTRA DATA PÅ MOBILEN - HVER MÅNED

  Vi legger automatisk til ekstra data til deg hver måned. Hvor mye data du får, avhenger av hvilket mobilabonnement du har:

  • 5 GB ekstra per måned når du har Telia Mobil 10 eller 15 GB
  • 3 GB ekstra per måned når du har Telia Mobil 6 GB
  • 1 GB ekstra per måned når du har Telia Mobil 2 GB
 • FLERE TV-POENG - MER UNDERHOLDNING

  Vi legger til 10 ekstra TV-poeng til abonnementet ditt. Poengene legges til automatisk, og du kan bruke dem på flere kanaler eller strømmetjenester - som for eksempel:

  • National Geographic
  • Nordisk Film+
  • SF Kids

  ALLTID PÅ NETT MED SURFEGARANTI

Hvis hjemmenettet ditt går ned gir vi deg 2 x 12 timer fri databruk (Data Boost) i Telia-appen - slik at du kan surfe og streame fritt på mobilen*.

 1. Vi identifiserer nedetid i hjemmenettet ditt, og sender deg en SMS
 2. Du aktiverer Data Boost i Telia-appen.
 3. Hvis du ikke mottar en SMS og opplever at nettet ditt er nede, kan du ringe oss på telefon 924 05 050 for å aktivere Data Boost.

* Surfegaranti gjelder ikke BARN-abonnement, kontantkort og trådløst bredbånd.

Del internett fra mobilen

Husk at du kan dele internett fra mobilen din til andre enheter, for eksempel PC-en på hjemmekontoret.

Se TV hvor og når du vil. 

Med Telia Play appen kan du se TV der du ønsker. Bruk mobilen, nettbrettet og laptopen - og selvsagt TV-skjermen, gjerne med Telia box. Du kan også ta opptak, laste ned og se innholdet offline, når du vil.  Sjekk Hvordan Du Kan Se På Tv


TELIA PLAY

Med den sømløse Telia Play-opplevelsen kan du fortsette å se favorittene dine der du slapp, uansett hvor du er. Du kan starte å se en film i Telia Play på Telia boksen, og enkelt fortsette når du sitter på bussen med Telia Play på mobilen. Eller på nettbrettet i senga, for den saks skyld.

På nettbrett og mobil

Med Telia Play appen kan du ta med deg TV når du er på farta i hverdagen, og på lengre reiser og ferier.

På TV

TV er best på stor skjerm. Bruk Telia box - Norges råeste TV- og strømmeboks, Google Chrome eller Apple TV.

På PC og Mac

Se nett-TV, film og serier direkte i nettleseren på maskinen din - sjekk ut teliaplay.no.


Last ned Telia Play appen

Appen er inkludert når du bestiller TV-abonnement hos oss.  TV fra Get

Få tilgang til Norges beste og mest fleksible TV-produkt. I Valgmenyen setter du sammen din egen underholdningspakke blant et stort utvalg strømmetjenester og TV-kanaler. Med TV fra Get er du garantert et tettpakket TV-program når og hvor du måtte ønske det.

Get boX - markedets råeste TV- og strømmeboks

Get boX er liten og diskrét, men bugner av teknologi. Faktisk er dette den kraftigste TV- og strømmeboksen på det norske markedet!

Vi byr på stemmestyring, innebygget Chromecast og den beste bildekvaliteten med 4K - og mye mer. Med Android TV har du tilgang til tusenvis av apper.

Get boX byr på stemmestyrt fjernkontroll innebygget Chromecast og den beste bildekvaliteten. Med Android TV har du tilgang til tusenvis av apper.

Ny og bedre fjernkontroll

 • Fjernkontroll med stemmestyring
 • Egen knapp tar deg rett til Netflix

  * Forutsetter Netflix-abonnement

 • Enkel navigering mellom programmer og episoder
 • Bluetooth-teknologi - bruk fjernkontrollen uten å sikte på boXen

Har du TV og Internett fra Telia og bestiller et mobilabonnement hos Telia, får du nå ekstra data på kjøpet. Du finner en oversikt over abonnementene som tilbys på Telia sine sider: 

Les mer om Telias mobilabonnement Telia Nettsikkerhet fra F-secure

Med Telia Nettsikkerhet blir nettet et trygt sted for hele familien. Her styrer du skjermtid og begrenser hva barna har tilgjengelig av innhold på nett. Du får også antivirus og andre verktøy som gjør deg trygg på nett.
Slik surfer du anonymt på nettet

Se hvor lett det er å bruke internett uten å legge igjen spor.

Trikset i videoen over viser deg hvordan du holder på overraskelsen så lenge du vil!

En ekstra fordel ved å surfe inkognito er at man unngår såkalt 'targeting-reklame'. Det vil si at om du søker etter en weekendtur til Roma, slipper du å bli bombardert med reklame for andre italienske byer, pasta, pizza og Colosseum i månedsvis i etterkant.

Hva: Surfe inkognito med Google Chrome.

Hvorfor: Det du gjør på nett blir ikke lagret i søkeloggen eller netthistorikken din. Selv om andre har tilgang til samme maskin som deg, vil de ikke kunne se hvilke sider du har besøkt.

Hvordan: Følg stegene i videoguiden over.

Visste du at det går an å surfe anonymt med de aller fleste nettlesere? Skal du for eksempel kjøpe en weekendtur som overraskelse til kjæresten, er det en fordel at netthistorikken din ikke avslører hele overraskelsen - noe som fort kan skje om man deler PC.

Slik surfer du anonymt med andre nettlesere:

Internet Explorer:

Klikk på verktøyhjulet øverst til høyre i nettleseren, deretter Sikkerhet -> InPrivate-visning.

Mozilla Firefox:

Åpne menyen øverst til høyre, og klikk på Nytt privat vindu.

Opera:

For å opprette en privat fane, velg Faner og vinduer -> Ny privat fane i menyen. Alternativt, høyre-klikk på fanelinjen og velg Ny privat fane i kontekstmenyen.

Safari:

Trykk på Safari-menyen og velg Privat nettlesning.